Ελεύθερα και... διαθέσιμα είναι πλέον τα οπίσθια που συζητήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλα τους τελευταίους μήνες: καλά, καταλάβατε, η Pippa Middleton χώρισε!

Η αδερφή της Kate- Catherine και ο τραπεζίτης Alex Louton αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς μετά από τρία χρόνια σχέσης για... δεύτερη και τελευταία φορά.

Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται, αφορμή για τον χωρισμό στάθηκε η υπερβολική διασημότητα της Pippa. Λίγο το έχεις να μιλά ο πλανήτης όλος για τα οπίσθια της «δικιάς» σου; Δεν νομίζω...

Άλλοι, πάντως, λένε πως η Pippa του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι για να... επανασυνδεθεί με τον πρώην της, George Percy. Μάλιστα, ο παλιός ο έρωτας -που χρονολογείται από τα χρόνια του κολεγίου- λέγεται ό��ι «φούντωσε» μετά από κοινές διακοπούλες στη Μαδρίτη και παρακολούθηση τένις στο γαλλικό Όπεν του Παρισιού.

Πριν, πάντως, αρχίσετε να σκέφτεστε ότι το χάσαμε το κορμί πατριώτη, να σας ενημερώσουμε πως το δεύτερο σενάριο χωρισμού είναι το πλέον απίθανο, όπως λένε τα δημοσιεύματα... Έλα να παίρνει σειρά ο επόμενος!!!