Μπορεί εδώ και περίπου δυο χρόνια να φυλάνε τη σχέση τους ως επτασφράγιστο μυστικό, όμως ο φακός «τσάκωσε» την Kirsten Stewart και τον Robert Pattinson σε ένα άκρως… «ροζ» ραντεβουδάκι!

Η 21χρονη ηθοποιός, επισκέφτηκε τον καλό της στο διαμέρισμα του στο Δυτικό Λονδίνο. Με πολύ casual ντύσιμο, τα μαλλιά της μπερδεμένα και φανερά εξουθενωμένη, η Kirsten προσπάθησε να μπει κρυφά στο σπίτι του Robert, αλλά δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, μιας και οι παπαράτσι την έπιασαν… «επ΄αυτοφώρω».
Το ζευγαράκι, συναντήθηκε έπειτα από αρκετό καιρό που οι δυο τους πέρασαν χωριστά, μιας και ο Pattinson ήταν απασχολημένος με την προώθηση του τελευταίου «Twilight Saga: Breaking Dawn in Paris», απ΄όπου και απουσίαζε η αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, όπου προμόταρε την νέα της ταινία «Snow White And the Huntsman».

Η ταινία «Twilight» θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, και οι fans της αναμένουν πως και πως τις σεξουαλικές σκηνές ανάμεσα σ΄εκείνη και τον βρικόλακα «Edward», μιας και το κινηματογραφικό ζευγάρι είναι η πρώτη φορά που θα κάνει έρωτα!
Μάλιστα η ίδια η Stewart, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τις εν λόγω σκηνές, πως «ήταν τόσο καυτές που αναγκαστήκαμε να διακόψουμε το γύρισμα και να το επαναλάβουμε».