Ήταν να μην επιβεβαιώσει πως όντως είναι έγκυος η Halle Berry. Από τότε, δεν έχει σταματήσει να δείχνει την κοιλίτσα της, η οποία όσο πάει και φουσκώνει.

halle1.jpg
Η 46χρονη ηθοποιός, μπορεί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της (το πρώτο της με τον Olivier Martinez), αλλά δεν κρύβει και την… έκπληξη της που έμεινε έγκυος!

Οι παπαράτσι, την τσάκωσαν σε event στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της, είπε πως νιώθει «φανταστικά, αλλά δεν περίμενα να μείνω έγκυος στα 46 μ��υ. Για να σας πω την αλήθεια, αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στη ζωή μου. Νόμιζα πως είχα περάσει το σημείο, όπου αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα για μένα. Ήταν όμως και μια θαυμάσια ανατροπή!»

halle2.jpg
Όσο για το φύλο του μωρού; Aν και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να περιμένει αγοράκι, η Berry είπε:

«Δεν το ξέρω, δεν το ξέρω! Το μόνο που ξέρω, είναι πως το μωρό είναι υγιές!»

halle3.jpg
Και φυσικά, επειδή Halle Berry είναι αυτή, δεν θα μπορούσε αν και σε ενδιαφέ��ουσα, να μην πάει sexy ντυμένη στην εκδήλωση.

halle4.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα super εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, με καυτό ντεκολτέ, hot σκίσιμο στα πλάγια, και την κοιλίτσα της… σε πρώτο πλάνο!