Μπορεί κάτι εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο στη θέα του George Clooney να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο εκτός από τον μπαμπά τους, όχι όμως και η Elisabetta που λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον αμετανόητο εργένη του Hollywood, βγήκε και δήλωσε πως ο George για εκείνη αποτελούσε… «πατρική φιγούρα»!

Μετά από δυο χρόνια σχέσης με τον 50χρονο ηθοποιό, η 33χρονη Ιταλίδα καλλονή συνειδητοποίησε πως της θύμιζε περισσότερο τον… μπαμπά της. Λέει συγκεκριμένα:

«Ο George ήταν πολύ ιδιαίτερος και πολύ σημαντικός για μένα, ακριβώς όπως ένας πατέρας για την κόρη του. Ανάμεσα μας, υπήρχε περισσότερο η σχέση ενός πατέρα με την κόρη του. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορούσα καλά καλά να το ξεκαθαρίσω. Μέχρι τώρα».
Προσθέτει μάλιστα πως ο Clooney, «εκτίμησε περισσότερο την θηλυκή μου πλευρά». Μην μας ρωτήσετε τι εννοεί γιατί α��τό δεν το ξεκαθαρίζει.

Όσο για τους λόγους που χώρισαν και τις φήμες πως αιτία ήταν η άρνηση του George να παντρευτεί; H Elisabetta απαντά:

«Ποτέ μας δεν μιλήσαμε για γάμο και παιδιά. Δεν λέω πως βάζω χρονικά περιθώρια σε κάτι τέτοιο, αλλά ούτε εγώ ούτε και ο George “βλέπαμε” τους εαυτούς μας παντρεμένους με παιδιά. Το τέλος της σχέσης μας δεν είχε να κάνει λοιπόν με το γάμο, αλλά με τις προσωπικές μας ανάγκες».