«Η αναμονή θα είναι μακρά», λέει ακόμα μία φορά ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, τονίζοντας πως ο νεαρός ηθοποιός είναι εν ζωή, ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό.

Σε νέες του δηλώσεις, ο θείος του 26χρονου αναφέρει: «ό,τι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει. Η κατάσταση είναι δύσκολη... Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή κι αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του».

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα – σοκ, ο νεαρός ηθοποιός δεν έχει παρουσιάσει θετικά σημάδια εκτός του ότι η πίεση του εγκεφάλου του μειώθηκε σε σημαντικό ποσοστό.

«Μπαίνει σε μία μακρά αναμονή και μπορεί να έχουμε νέα, που θα είναι πολύ καλύτερα, μετά από αρκετούς μήνες», συνεχίζει ο Γιώργος Πρωτόπαπας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Τόμας είναι απαραίτητο να μείνει στα μηχανήματα. «Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα», προσθέτει.

Τέλος, ο θείος του ηθοποιού ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν ο Τόμας θα παραμείνει στην Εντατική του ΚΑΤ: «δεν γνωρίζω τι θα γίνει σε δύο εβδομάδες, αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν συντρέχει λόγγος μετακίνησής του».