​Κόντεψε να σκάσει η Βασίλισσα Ελισάβετ μόλις έμαθε τα σεξουαλικά προβλήματα των Μπέκαμ! Δεν σας κάνουμε πλάκα... ο παράδεισος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ μάλλον κατά βάθος είναι ... κόλαση, αφού έντονες φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να πέφτει στο κρεβάτι μόνο για ύπνο!

Η αιτία;;

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τρίτο πρόσωπο που χαίρεται τα φιλιά και τα χάδια του Άγγλου άσσου! Μην πάει ο νου σας στο πονηρό, το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους είναι η μονάκριβη κόρη τους Χάρπερ, στην οποία αρέσει να κοιμάται και να παίζει με το λούτρινο πουλάκι της στο κρεβάτι των γονιών της και ο μπαμπάς Ντέιβινττ δεν της χαλά χατίρι!

imagesCAD0402J.jpg David-Victoria-Beckham-Lunch-Harper.jpg
Αλήθεια ή ψέματα;;;; Μόνο η Βικτόρια ξέρει καλύτερα την απάντηση, όπως και το αν τελικά είναι αληθινά τα προσόντα του Μπέκαμ στη διαφήμιση για γνωστή εταιρεία ρούχων ή αν τα βρακιά του πασίγνωστου πρώην ποδοσφαιριστή γεμίζει με βαμβάκια!!!

Το ζευγάρι πάντως, έχοντας συνειδητοποιήσει το πρόβλημα του, σχεδιάζει να δημιουργήσει μια πτέρυγα στην πολυτελή τους σουίτα στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Le Bristol» σε μια ζώνη που δεν επιτρέπονται παιδιά, μπας και κελαηδήσει και κανά ζωντανό εκτός από λούτρινο πουλάκι στο κρεβάτι τους!

suite_saint_honore.jpg

Δείτε τη διαφήμιση με τον Μπέκαμ που προκάλεσε ποικίλα σχόλια για τα προσόντα του πρώην ποδοσφαιριστή!