Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως ετοιμάζεται να γυρίσει ο Κώστας Μηλιωτάκης, περίπου δέκα μήνες μετά τον χωρισμό με την Αγγελική Ηλιάδη! Το star.gr «τσάκωσε» τον συνθέτη με νέα συνοδό και σου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες!

miliotakis0.jpg

Ο Κώστας Μηλιωτάκης και η ξανθιά συνοδός του έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, χωρίς άλλους στην παρέα, το βράδυ της Τετάρτης, στο «Door’s», στο Κολωνάκι, προκειμένου να δουν από κοντά το φινάλε των παραστάσεων του μίμου Διονύση Ζάχου.

miliotakis1.jpg

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η κοπέλα ονομάζεται Δήμητρα και δεν είναι από τον χώρο της showbiz, καθώς είναι επιχειρηματίας και στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Παρθένη! Είναι γύρω στα 30, μένει μόνιμα στην Τρίπολη και πηγαινοέρχεται συχνά στην Αθήνα για δουλειές, ενώ είναι χαμηλών τόνων.

miliotakis.jpg

Όπως έμαθε αποκλειστικά το star.gr, η γνωριμία έγινε μέσω κοινής παρέας, σε νυχτερινό κέντρο, πριν από περίπου ένα μήνα. Ο συνθέτης και η γοητευτική ξανθιά έχουν πυκνώσει τα ραντεβού τους τις τελευταίες δύο εβδομάδες και, αν κρίνουμε από τα βλέμματα που αντάλλαζαν την Τετάρτη, «μυρίζει» έρωτας...

Πάντως, στην παράσταση του μίμου -που έριξε αυλαία μετά από πέντε μήνες και ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη- Κώστας και Δήμητρα κάθονταν στο πρώτο τραπέζι σαν πολύ καλοί φίλοι, χωρίς να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα για να τους σχολιάσουν!

miliotakis2.jpg