Ακόμα δεν αρχίσαμε, και ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Αγάθωνας τα τσούγκρισε με τους Koza Mostra και δεν έχουν και τις καλύτερ��ς σχέσεις γιατί τους επισκιάζει.

Μιλών��ας στο κεντρικό δελτίο του Star, o γνωστός ρεμπέτης και ο Ηλίας Κόζας, τράβηξαν τα… μουστάκια τους, αλλά όλα αυτά χαριτωμένα, αφού όπως είπαν δεν υφίσταται καμία κόντρα μεταξύ τους.

«Περνάμε πολύ καλά μεταξύ μας, δεν ισχύει τίποτα από ότι γράφεται», είπε ο Ηλίας, ενώ ο Αγάθωνας με το γνωστό πλέον στυλ του τόνισε: «Εγώ πάντως δεν του μιλάω, είμαστε σε κόντρα».

Το μόνο που τους απασχολεί τώρα είναι η εμφάνισή τους στη Eurovision και προετοιμάζονται πυρετωδώς. Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, θα κάνουν μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από εκείνη του ελληνικού τελικού και πιθανόν να αφήσουν στις ντουλάπες τους στην Αθήνα τα σκοτσέζικα κιλτ τους.

«Θα είναι ένα άλλο concept, διαφορετικό. Δεν είναι ακόμα σίγουρο, πιστεύω όμως ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο», είπε ο Ηλίας Κόζας, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, αφού θέλουν να αφήσουν κάποιες εκπλήξεις και για τον ημιτελικό του Μάλμε.