Στο star.gr μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, για το νέο του τραγούδι «Παλιοχαρακτήρας», τη μουσική του οποίου, έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Αναφερόμενος στη συνεργασία τους, ο Πέτρος Ίμβριος αποκάλυψε πως με το Δάντη έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, μιας και του έχει ξαναγράψει τραγούδι.

Αυτή τη φορά όπω�� λέει, «με πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος, και μου λέει, έχω αυτό το τραγούδι». Και έτσι ξεκίνησαν να συνεργάζονται ξανά.

Αυτό το διάστημα, ο Πέτρος Ίμβριος δεν εμφανίζεται κάπου, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, αναφερόμενος στην κρίση που μαστίζει τον κλάδο του, ο τραγουδιστής είπε πως «είμαστε οι πλέον βαλλόμενοι, γιατί θεωρούμαστε είδος πολυτελείας. Αυτό που πρώτα κόβει κάποιος, είναι η διασκέδαση του».

Πάντως σήμερα το βράδυ, ο Πέτρος Ίμβριος, θα εμφανιστεί για μια και μοναδική φορά στο club «Persona», στη Νέα Ερυθραία, για να τιμήσει τον ιδιοκτήτη και φίλο του επιχειρηματία, Μανώλη Λουκή, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα γενέθλι�� του, μαζί με επώνυμους φίλους του, και φυσικά τον συνιδιοκτήτη του, Στέφανο Κωνσταντινίδη.