Κουφέτα φαίνεται πως θα φάμε στις 12 Ιουλίου από τον Cristiano Ronaldo και την Irina Shayk. Το ζευγάρι που μετρά σχεδόν ενάμιση χρόνο σχέσης, φαίνεται πως αποφάσισ�� να επισημοποιήσει τη σχέση του και ν΄ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρουν τα ξένα tabloids, η Ρωσίδα καλλονή θα παντρευτεί τον άσο της Real, στις 12 Ιουλίου στην Madeira της Πορτογαλίας, στο νησί Porto Santos.

Δεν πρόκειται για τυχαία ημερομηνία, καθώς ο γάμος έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα έντεκα μέρες ακριβώς μετά τον τελικό του «Euro 2012», όπου ο Ronaldo σκοπεύει να τα δώσει όλα στην Εθνική Πορτογαλίας και να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί, και φαίνεται πως η Irina έχει περάσει ήδη τις.. εξετάσεις. Το 25χρονο μοντέλο, φέρεται με τον καλύτερο τρόπο στον γιο του Ronaldo τον οποίο o ποδοσφαιριστής έ��αθε πως έχει ενώ ήταν μόλις λίγους μήνες μαζί με την Irina.

Πρόσφατα μάλιστα, η καλλονή, η μαμά του Ronaldo και ο γιος του, είχαν επισκεφτεί το γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, με την Shayk να είναι ιδιαίτερα τρυφερή με τον Ronaldo Junior.