Τιμές και μεγαλεία στο παλάτι του Κένσινγκτον που ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί την "Αυτού Εξοχότητα", Πίπα Μίντλετον, κοσμική αδερφή της νεόνυμφης δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Η Πίπα θα είνα�� η αγαπημένη συντροφιά της Κάθριν, όταν θα απουσιάζει (και... μεταξύ μας αυτό συμβαίνει συχνά) ο σύζυγός της, καθώς τα πριγκιπικά καθήκοντα μάλλον της έπεσαν "κομματάκι" βαριά!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λείπει για μεγάλα διαστήματα και η Κάθριν που περνά πολλές ώρες μόνη της, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχει αδυνατίσει πολύ. Ο σύζυγος ανησυχεί και η "μπριόζα" Πίπα, λάτρης της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, αναλαμβάνει δράση, βοηθώντας την αδερφή της να πάρει λίγα κιλά.

Την ώρα που η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιορίζεται από το "πρωτόκολλο", η Πίπα απολαμβάνει το παιχνίδι με τη δημοσιότητα. Πρώτη και καλύτερη στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, βρίσκεται στο πλευρό διάσημων ηθοποιών, όπως η Ροζάρια Ντόσον.
Η Μίντλετον δίνει όλη της την προσοχή στα μοντέλα, φροντίζει όμως να κάθεται με την αρμόζουσα πόζα, επιδεικνύοντας τις τέλεια γυμνασμένες γάμπες της.

Ωστόσο, οι σχεδιαστές εξυμνούν το στιλ της αδερφής της. Ο επίσημος φωτογράφος του Μπάκιγχαμ, Μάριο Τεστίνο λέει:"Μένω κατάπληκτος κάθε φορά που την βλέπω σε φωτογραφία. Ο πρίγκιπας Ουϊλιαμ έκανε πολύ καλή επιλογή. Είναι κομψή, όμορφη, γοητευτική.

Όσο για την Πίπα Μίντλετον, μάλλον ζει μια άκρως ενδιαφέρουσα ζωή που αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε ταινία.

Δείτε το βίντεο...