Άλλα παιδάκια κάνουν αμάν για χαρτζιλίκι και κάποια άλλα παίρνουν... χιλιάρικα και παίζουν σε ταινία! Αυτό ακριβώς συνέβη με την 4χρονη κόρη των Brangelina, την Vivienne, που «τσέπωσε» περίπου 2.300 ευρώ για τη συμμετοχή της στη νέα ταινία της μαμάς της!

Όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το star.gr, η Angelina ετοίμασε την κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού «Ωραία Κοιμωμένη», υπό τον τίτλο «Maleficent», που θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2014. Η σταρ υποδύεται την κακιά μάγισσα, ενώ στην ταινία πήραν μέρος τρία από τα παιδιά της, οι Vivienne, Pax και Zahara.

Για τον ρόλο της πριγκίπισσας Aurora στην παιδική της ηλικία, η 4χρονη κόρη των Brangelina πήρε αμοιβή 2.235 ευρώ! Μάλιστα, για να φάει μία τυροπιτούλα ή ένα γαριδάκι, της έδιναν και... χαρτζιλίκι, που έφτανε τα 45 ευρώ ημερησίως!

Ριγμένα, πάντως, έμειναν τα δύο μικρότερα αδερφάκια, τα οποία όχι μόνο πήραν μικρότερους ρόλους στην ταινία, αλλά δεν είχαν συμβόλαιο όπως η Vivienne, για να βάλουν κι αυτά το κατιτίς τους στο γουρουνάκι - κουμπαρά που έχουν όλα τα παιδάκια...

Δείτε στο βίντεο την «μεταμόρφωση» της Jolie σε κακιά μάγισσα