Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της «Mις Υφήλιος». Λίγες ώρες απομένουν ακόμα μέχρι οι 89 συνολικά υποψήφιες να μάθουν ποια θα στεφθεί ως η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου για το 2011.

Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί.Οι κοπέλες έπαιξαν ποδόσφαιρο, έβαλαν φτερά και πούπουλα, δέχτηκαν τη φροντίδα αισθητικών κομμωτών και άλλων ειδικών και πόζαραν για τους φωτογράφους.

Η τελετή θα γίνει στο Sao Paolo της Βραζιλίας, με τις καλλονές διαγωνιζόμενες να τα έχουν δώσει όλα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ��τη «μάχη» για την διεκδίκηση του πολυπόθητου στέμματος.

Ανάμεσα τους και η «Σταρ Ελλάς» Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που όχι μόνο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, αλλά τα ξένα sites την θεωρούν και φαβορί για τον τίτλο.

Η Ελληνίδα καλλονή, κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους. Χαρακτηριστικό είναι πως ο οίκος «Dolce&Gabbana» την επέλεξε για τη διαδικτυακή του καμπάνια, και η Ηλιάνα το τελευταίο διάστημα ζει στο Μιλάνο. Για το λόγο αυτό, ζει μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι.

Δείτε το video…