Τέλος δεν έχει το «ξεκατίνιασμα» μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδη: το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι δεν σταματά να ανταλλάσει εξώδικα και, αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της τραγουδίστριας να απαντήσει δεόντως!

Η γρα��τή απάντηση της Έλενας μέσω του δικηγόρου της έρχεται μετά το εξώδικο του μάνατζερ, ο οποίος, όπως είχε γράψει το star.gr, ζητούσε να εκκαθαριστεί η εταιρεία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που έχουν και να ρυθμιστούν οι μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Με το εξώδικό της, η τραγουδίστρια αποδέχεται την λύση της εταιρείας, αντικρούοντας, όμως, όσα αναφέρει ο πρώην της για οικονομικές διαφορές.

Λίγο πιο κάτω, όμως, έρχεται η «βόμβα»: με βάση το καταστατικό της εταιρείας, η Έλενα είναι ο εκκαθαριστής της και, για τον λόγο αυτό, ζητά από τον Τόνυ να ορίσουν ραντεβού για να τις παραδώσει τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό!

Με τον εν λόγω εξοπλισμό, όμως, ο μάνατζερ δουλεύει καθημερινά για τις παραγωγές άλλων καλλιτεχνών, όπως έχουμε δει στις διάφορες φωτογραφίες που κατά καιρούς «ανεβάζει» στο Ίντερνετ!

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα των δύο πρώην συντρόφων δύσκολα θα έχει τέλος, παρά το ότι αμφότεροι έχουν προχωρήσει στη ζωή τους...