Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά από το διαζύγιό της από τον Κώστα Σπυρόπουλο και πλέον ζει έναν παράφορο έρωτα στο πλευρό του ξαδέλφου της Θάλειας Ματίκα, Γιώργου.

aslanoglou1.JPG


Ήταν πριν από οχτώ μήνες που η ηθοποιός γνωρίστηκε με τον νεαρό κιθαρίστα μέσω της πολύ καλής της φίλης και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

aslanoglou2.JPGΗ Μαρίνα Ασλάνογλου μετά το χωρισμό της από τον Κώστα Σπυρόπουλο πέρασε μια περίοδο θλίψης, όμως τώρα φίλοι και γνωστοί λένε ότι άνθισε ξανά και είναι πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

aslanoglou3.JPGΟι δυο τους μπορεί να μην διαλαλούν τον έρωτά τους, αλλά δεν τον κρύβουν κιόλας. Συνηθίζουν να κάνουν βόλτες στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πίνουν τα καφεδάκια τους και όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές ��ους υποχρεώσεις πηγαίνουν και γλεντάνε στα Λαδάδικα μέχρι το πρωί.

aslanoglou4.JPGΟύτε η Μαρίνα, ούτε ο Γιώργος βιάζονται να βάλουν ταμπέλα στον έρωτά τους. Συζούν στο ίδιο σπίτι και προχωρούν αργά και σταθερά, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.