Για την Ελλάδα και τις καλύτερες στιγμές τους στη χώρα μας, μίλησαν τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood!
Θέλετε να μάθετε τι τους «έμεινε» από την επίσκεψη τους εδώ;

Διαβάστε παρακάτω!

Jodie Foster:

«Θα γελάσετε, αλλά η αγαπημένη μου στιγμή, ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ. Είχα έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, και την τελευταία φορά, την επισκέφτηκα με τα παιδιά μου, γιατί ήθελα να τους δείξω όλα όσα είχα δει! Και πέσαμε πάνω στις πρώτες διαδηλώσεις. Καθόμουν με τα παιδιά μου στο παράθυρο με τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, και πίστευαν πως ήμουν η χειρότερη μάνα του κόσμου! Και τους είπα: “Αυτό είναι σημαντικό για εσάς να το δείτε. Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι! Ήταν φανταστικά! Βγάλαμε τέλειες φωτογραφίες» δηλώνει κατενθουσιασμένη η 50χρονη ηθοποιός.

foster.jpg
Alexander Desplat:

«Ήμουν 15 ετών, και επισκέφτηκα την Αρχαία Αγορά. Πήγα στο ταμείο να αγοράσω εισιτήρια, και η ελληνική προφορά μου ήταν τόσο καλή, που στο τέλος δεν πλήρωσα!»

desplat.jpg
Richard Gere:

«Γεια σου Ελλάδα! Αγαπώ την Ελλάδα!»

gere.jpg
Stieven Spielberg:

«Ο Παρθενώνας είναι η πιο όμορφη στιγμή μου στην Ελλάδα», χαρακτηρίζοντας τον ως το ωραιότερο ελληνικό μνημείο.

spielberg.jpg
Maria Menounos:

«Έχω πολλές ωραίες στιγμές. Από την παρουσίαση της Eurovision, μέχρι το τελευταίο καλοκαίρι με τους φίλους και την οικογένεια μου, που είδα τους θείους μου, και επισκέφτηκα το χωριό…»

Μενουνος.jpg
Mel Gibson:

«Έμενα σε νησί, και παρόλο που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα, θυμάμαι πως έβγαινα, περπατούσα και έκανα βόλτες στο χωριό, και όλα ήταν τόσο ήρεμα».

gibson.jpg
Τέλος, η Nicole Kidman μας έστειλε τα χαιρετίσματα της, λέγοντας:

«Γεια σου Ελλάδα!»

kidman.jpg