Ο Wilko Johnson, ο γνωστός Ser Ilyn Payne από το Game of Thrones ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας. Οι γιατροί ξεκαθάρισαν στον ηθοποιό ότι η περίπτωσή του είναι ανίατη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πάρει την απόφαση και να μην υποβληθεί καθόλου σε χημειοθεραπείες.

Τα κακά μαντάτα τα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του εκπροσώπου του που ανήρτησε την είδηση στη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.

«Ο Wilko είναι σε καλή διάθεση και δεν υποφέρει ακόμα από πόνους. Είναι αποφασισμένος να απολαύσει το υπόλοιπο της ζωής του ��αι μάλιστα σχεδιάζει να δώσει μερικές συναυλίες στη Γαλλία και τη Βρετανία με το συγκρότημά του», έγραψε ο μάνατζέρ του.

106004118.jpg

Μάλιστα ο ηθοποιός ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του όλα ��α χρόνια της καριέρας του γιατί όπως είπε συνέβαλαν ώστε η ζωή του να είναι μια απίθανη και ανυπέρβλητη εμπειρία.

Ο Wilko Johnson ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Dr. Feelgood που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πανκ ρεύμα στη Βρετανία, ενώ τελευταία έκανε εμφανίσεις με την Wilco Johson Band.

Ο ηθοποιός θέλοντας να δώσει το δικό του μήνυμα, ξεκαθάρισε ότι έζησε τη ζωή του με πάθος και έτσι θα συνεχίσει και τώρα για όσο και��ό του απομένει ακόμα, χωρίς να το βάζει κάτω, ελπίζοντας ότι και από αυτό θα πάρει ένα καλό μάθημα ζωής.