Μπορεί όπως έγραψε και το star.gr η Σίσσυ Φειδά να έχει πολλούς μπελάδες με τα επιχειρηματικά ανοίγματα που έκανε, αλλά φαίνεται ότι δεν την επηρεάζουν και πολύ.

feida1.jpeg

Βλέπετε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, στο οποίο στέγαζε το εστιατόριό της, της έκανε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια, όμως η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει τα προβλήματα στην άκρη.

feida3.jpeg


Σε σαλέ στον χιονισμένο Παρνασσό βρίσκεται το κορίτσι για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter καλοπερνάει.

feida4.jpegΜάλιστα δεν δίστασε να δώσει και την δική της απάντηση για τα όσα γράφονται για εκείνη, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

feida5.jpeg«Επειδή από ότι είδα τα Blogs οργιάζουν, με ανακριβείς πληροφορίες, υπομονή και σε λίγες μέρες θα ενημερωθείτε πώς ακριβώς έχει η κατάσταση… Το σίγουρο είναι πως στη ζωή και περισσότερο στις δουλειές δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν», έγραψε.

feida2.JPGΠρος το παρόν πάντως η διακοσμήτρια θα απολαύσει το σκι και το χιονισμένο τοπίο. Τα προβλήματα θα τα αφήσει για τη νέα χρονιά.

feida6.jpeg