Το ‘λεγε η Βέρα Λάμπρου ότι το νινί σέρνει καράβι, αλλά εσύ γελούσες: πρωταγωνίστρια στο sequel της «Χιονάτης» ανακοίνωσε πως θα είναι η Kristern Stewart, η οποία, όπως θυμάσαι, απάτησε τον Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη της ταινίας!

«Το sequel θα είναι εντυπωσιακό! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!», δήλωσε η 22χρονη ηθοποιός στην ιστοσελίδα « Indiewire», προσθέτοντας πως δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Μάλλον το ότι πλάγιασε με τον Ruppert Sanders της βγήκε σε καλό της Kristen, αφού και την σχέση της με τον Robert Pattinson διατήρησε και ρόλο στη συνέχεια της ταινίας πήρε!

Αυτός που «πλήρωσε» την εξωσυζυγική σχέση φαίνεται πως είναι ο -παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών- σκηνοθέτης, αφού δεν θα επιμεληθεί το sequel!
«Το σενάριο είναι έτοιμο και η παραγωγή θα ξεκινήσει με τον καινούργιο χρόνο. Ο Ruppert Sanders δεν θα σκηνοθετήσει την ταινία, καθώς προσπαθεί ακόμα να σώσει τον γάμο του. Ο νέος σκηνοθέτης αναζητείται», δήλωσε πηγή από την παραγωγή.

Άγνωστο παραμένει αν στο sequel θα συμμετέχει η σύζυγος του Sanders, η Liberty Ross, που στην πρώτη ταινία υποδύθηκε την μητέρα της Kristen Stewart...
Μάλιστα, η 34χρονη ηθοποιός φέρεται να άσκησε βέτο στον σύζυγό της, απαιτώντας να μην ανακατευτεί στο sequel αν θέλει να παραμείνουν μαζί!