​Χάρη στο Instagram, εμείς οι «κοινοί θνητοί», μπορούμε να δούμε τις καθημερινές συνήθειες των διασημοτήτων. Από το να βάφονται στον καθρέφτη μέχρι και να τρώνε junk food στο κρεβάτι.

Η υπερβολική «ελευθερία» όμως που δίνεται στον ιστόστοπο έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε αρκετούς stars, ανάμεσα τους και η Kim Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα σχεδιάζει να κλείσει τον λογαριασμό της εάν τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί του Instagram, σύμφωνα με τους οποίους, ο ιστότοπος αποθήκευσης φωτογραφιών μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες των χρηστών για… διαφημιστικούς σκοπούς!

kim insta 3.jpg

«Πραγματικά μου άρεσε το Instagram. :( Πρέπει να επανεξετάσω αυτή τη νέα πολιτική. Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο» έγραψε στο Twitter της η 32χρονη καλλονή.

kim insta.jpg

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα τιτιβίσματα της αδερφής της, Chloe: «Wow. Μόλις διάβασα τη νέα πολιτική του Instagram. Πολύ λυπηρό. Μάλλον θα διαγράψω τον λογαριασμό μου μετά τις 16 Ιανουαρίου. Ελπίζω κάτι να αλλάξει».

Τα παράπονά της εξέφρασε και η παρουσιάστρια reality show Kendall Jenner, η οποία είπε ότι "το Instagram καταστράφηκε. Είναι λυπηρό. Μάλλον θα πω αντίο στο Instagram... ελπίζω κάτι να αλλάξει». Ο νέος νόμος θα ισχύσει από τις 17 Ιανουαρίου.

kim insta2.jpg