Σε κλάματα ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι η Μίνα Ορφανού και αιτία ήταν οι συνάνθρωποί μας που υποφέρουν και δεν έχουν ένα κεραμίδι για να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός είπε στην Ελένη ότι τα Χριστούγεννα την κάνουν να πλήττει και ότι δεν μπορεί όλο αυτό το δήθεν κλίμα, χαράς και ευτυχίας.

«Εμένα δεν μου αρέσουν οι γιορτές, δεν μπορώ, πλήττω και δεν είμαι η μόνη. Λυπάμαι που αυτές τις μέρες τις γιορτινές, εγώ έχω την υγεία μου κι έχω και το κρεβάτι μου με το πουπουλένιο μου το πάπλωμα που αγόρασα από την Αγγλία και υπάρχει κόσμος που είναι έξω στα παγκάκια και κοιμάται», είπε η Μίνα Ορφανού και άρχισε να φορτίζεται συναισθηματικά.

«Δε θέλω να βάλω τα κλάματα επειδή τα σκέφτομαι, απλά είναι ντροπή να σκεφτόμαστε να στολίσουμε τα υπέροχα δέντρα και ο κόσμος να πεινάει έξω στα παγκάκια. Είναι ντροπή να σκεφτόμαστε μόνο το τι θα κάνουμε, είμαι κατά σε όλα αυτά, μόνο και μόνο για να πουλάνε οι βιτρίνες και ο κόσμος να περνάει υπέροχα, να τρώει την γαλοπούλα και ο άλλος να μην έχει ένα πάπλωμα να βάλει από πάνω του», είπε, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

Βέβαια όλο αυτό το ξέσπασμα δεν έγινε χωρίς λόγο, αφού όπως αποκάλυψε και η ίδια αναγκάστηκε να κοιμηθεί στα παγκάκια όταν έφυγε από το σπίτι της.

«Ήταν 22 Δεκεμβρίου, βράδυ κι εγώ πήρα το πλοίο και πήγα στη Ρόδο χωρίς να ξέρω τι κάνω. Χρειάστηκε να κοιμηθώ δύο μέρες στα παγκάκια μέχρι να ισορροπήσω», είπε.