Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες μίλησαν στο star.gr και έστειλαν μέσα από την καρδιά τους στον κάθε αναγνώστη μια ευχή για το 2013!!

kaith garmpi.jpg
Καίτη Γαρμπή: «
Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένα και φωτεινά Χριστούγεννα γεμάτα χαρά και αγάπη».

kokkinou.jpg
Έλλη Κοκκίνου «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι καλά, να χαίρεται τις όμορφες στιγμές που έρχονται στη ζωή του, να έρθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στην καθημερινότητα του».

stan.jpg
Stan: «Θέλω να ευχηθώ στους αναγνώστες του star.gr ομορφιά και τυχερά Χριστούγεννα. Να μην σταματάνε να ονειρεύονται ότι κι αν γίνεται. Χρόνια Πολλά»!

xolixoli.jpg
Χρήστος Χολίδης: «Καλή χρονιά να έχετε με υγεία και τύχη. Μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να προσπαθείτε».

pieridi.jpg
Μαριάντα Πιερίδη: «Το 2013 εύχομαι να δούμε αλλαγές προς το καλύτερο πάντα, σε όλους τους τομείς! Στον πολιτικό, να δούμε κάθαρση δικαιοσύνη και ελπίδα που τόσο έχουμε ανάγκη. Στον κοινωνικό τομέα, μόρφωση, εργασία, υγεία για όλους και πάνω από όλα αγάπη και αλληλεγγύη για όλο τον κόσμο».

xruspa.jpg

Χρύσπα:
«Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία , αγάπη κ πολλά χαμογελά από καρδιάς».

papadopoulos.jpg
Γιώργος Παπαδόπουλος: «Εύχομαι υγεία πάνω από όλα. Μια χαρούμενη και τυχερή χρονιά για όλους. Εύχομαι η επισκεψιμότητα του star.gr να αυξάνεται όλο και περισσότερο. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά από καρδιάς για την στήριξη»!

sakhs.jpg

Σάκης Αρσενίου: « Εύχομαι αυτές τις λίγες ημέρες που θα έρθουν να είναι μέρες χαράς, υγείας, αγάπης και ευτυχίας για όλο τον κόσμο και το 2013 να είναι γεμάτο αισιοδοξία και χαμόγελα. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά».

arguros.jpg
Κωνσταντίνος Αργυρός: «Nα έχουμε υγεία πάνω από όλα και στις δύσκολες ημέρες που περνάμε και κάποιοι δεν θα κάνουν γιορτές εύχομαι κουράγιο και το 2013 να τα αλλάξει όλα».

rec.jpg
REC: «Οι REC ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας όλα γύρω μας αυτά τα Χριστούγεννα να λάμπουν και να είναι πιο Γιορτινά..υγεία κ��ι χαμόγελα σε όλο τον κόσμο».

stella.jpg
Στέλλα Καλλή: «Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στον κόσμο υγεία, καλή διάθεση και δύναμη, να χαιρόμαστε τη ζωή παρά τις δυσκολίες της».

Elisavet+Spanou+5.jpg
Ελισάβετ Σπανού: «Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να μη λείψουν σε κανέναν η υγεία, η αγάπη, η αισιοδοξία και να μη ξεχάσουμε να κάνουμε όνειρα».