Τον τελευταίο καιρό η Madonna κάτι έχει πάθει και όπου πάει θέλει να εμφανίζεται σχεδόν γυμνή. Δεν της έφταναν τα striptease στις συναυλίες της, για τα οποία δεν πήρε και τα πιο κολακευτικά σχόλια, τώρα ξεχνάει να ντύνεται και όταν βγαίνει για φαγητό.

madonna1.jpg

Και για να προλάβω εσένα τη φαρμακόγλωσσα που εδώ το έχεις να πεις ότι την πλησιάζει το Αλτσχάιμερ, σου λέω ότι όλο αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τα γνωστά της τερτίπια για να γίνεται θέμα στα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Πήρε λοιπόν αγκαζέ το… πιπίνι, τον Brahim Zaibat, καλέ, που τώρα τελευταία θέλει να αποκαλείται το… αγόρι της Madonna, φόρεσε μια σεμνή, μακριά pencile φούστα και από πάνω έριξε κάτι ελαφρύ, μια διαφάνεια βρε αδελφέ για να δούμε όλοι φάτσα φόρα τον μαύρο δαντελωτό κορσέ της.

Το τι χαμόγελα έριξε η Madonna με το που βγήκε από το εστιατόριο και είδε τα φλας να καραδοκούν δε λέγετε.

madonna2.jpgΜόνο βρε παιδί μου που η θεία μου η Ελπινίκη, χρόνια μετανάστρια στο Μπουένος Άιρες, μου είπε ότι χθες το βράδυ, παρά το καλοκαίρι, την είχε την ψυχρούλα του. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και μιας κάποιας ηλικίας η… Βασίλισσα και δεν θέλει και πολύ να την αρπάξει .