Στα καλύτερα του είναι ο Johnny Depp! Ο πρόσφατα χωρισμένος από την Vanessa Paradis ηθοποιός, φαίνεται πως έχει ξαναπάρει τα… πάνω του. Και εμφανισιακά και συναισθηματικά.

Οι παπαράτσι, τον «τσάκωσαν» να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό του jet, με μια μπύρα στο χέρι, και ένα καπέλο με φτερά στο κεφάλι, σήμα κατατεθέν του ιδιαίτερου και άκρως εκκεντρικού στυλ του.

1.jpg
Το πικάντικο όμως δεν είναι στην εμφάνιση του 48χρονου ηθοποιού, αλλά σε αυτό που επακολούθησε με το που επιβιβάστηκε στο jet.

2.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, μέσα στο αεροπλάνο, τον περίμενε μια μυστηριώδης ξανθιά, με την οποία φάνηκε να είναι πολύ «κοντά».

Πρόκειται για μια «καυτή» αεροσυνοδό, η οποία τον περίμενε στην είσοδο του αεροπλάνου, και τον καλωσόρισε με έναν ιδιαίτερα «θερμό» τρόπο, κάνοντας τον μια μεγάλη αγκαλιά και δίνοντας του ένα πολύ hot φιλί, με τον Depp να απολαμβάνει τον εναγκαλισμό και τα λοιπά με ιδιαίτερη… στωικότητα!

3.jpg
Δεν έχασε τον καιρό του ο Johnny. Μετά το χωρισμό του από τη Vanessa Paradis, και το άδοξο ειδύλλιο του με τη σεξοβόμβα Amber Heard, βρήκε παρηγοριά σε ξανθιά αγκαλιά…!

4.jpg