Αδιαμφισβήτητα από τις πιο sexy ηθοποιούς της γενιάς της είναι Κλέλια Ρένεση.

Πόσο sexy όμως αισθάνεται η ίδια;; Είναι έτοιμη να γίνει μητέρα; «Είμαι επιφυλακτική και αρκετά φοβισμένη. Δεν είμαι σε φάση να πω: "Ας κάτσω αυτόν τον χρόνο να κάνω οικογένεια”... Αν προκύψει, θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες και τον σύντροφό μου» είπε.

Τι λέει για το “sexy”; «Ανάλογα με τις μέρες. Όταν είμαι καλά και θεωρώ ότι όλα είναι υπό έλεγχο, νιώθω φωτεινή, λαμπερή και όμορφη. Όταν δεν είμαι καλά και έχω "τσαλακωθεί" μέσα μου, δεν νιώθω όμορφη. Δεν φοβήθηκα ποτέ το sexy. Είναι μια πλευρά της γυναίκας κι αυτή, την οποία δεν αποποιούμαι. Δεν αισθάνθηκα άβολα. Θεωρώ ότι το χειρίστηκα όσο πιο ισορροπημένα μπορούσα. Μακάρι να έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι σκοπός της ζωής μου να αποδείξω ότι είμαι ηθοποιός και όχι ένα σέξι κοριτσάκι. Αποδεικνύω καθημερινά ποια είμαι μέσα από τη δουλειά μου και τον τρόπο με τον οποίο ζω» δήλωσε η ηθοποιός.

Θα έκανε πλαστική επέμβαση ή μπότοξ;; Η Κλέλια δηλώνει πως: «Με πολλή σκέψη και αρκετή επιφύλαξη θα έκανα πολύ μικρά πράγματα. Δεν θα έκανα ποτέ ριζικές αλλαγές».