Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Καλομοίρα, η οποία έφερε στον κόσμο τους δίδυμους γιους της, όπως σας γράψαμε από το star.gr, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τα δύο αγγελούδια όπως είχαν πει οι γιατροί ήταν να κάνουν την εμφάνισή τους μετά τις γιορτές και έτσι τους αιφνιδίασαν όλους!

ΟΥΤΕ η μητέρα της Καλομοίρας, κα Ελένη Σαράντη, δεν πρόλαβε καν να βρεθεί δίπλα της αφού εκείνη ζει στην Νέα Υόρκη και η Καλομοίρα στην Βιρτζίνια ..

Όπως εξομολογήθηκε και η ίδια στο STAR την έχει πιάσει το παράπονο αλλά η Καλομοίρα της είπε να μην ανησυχεί, ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγος της Καλομοίρας, Γιώργος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Τα υγιέστατα μωράκια που θα πάρουν τα ονόματα Δημήτρης και Νίκος από τους παππούδες τους ... ήρθαν στην ζωή με φυσιολογικό τοκετό, ενώ θα χρειαστεί να μείνουν για λίγες μέρες στο νοσοκομείο αφού γεννήθηκαν πρόωρα...

Την χαρά της άλλωστε η Καλομοίρα την μοιράστηκε και με τους followers τους στο twitter, αφού εκείνοι κατέκλυσαν από το Σάββατο το πρωί την σελίδα της με ευχές για εκείνη και τα μωράκια

"Ευχαριστώ όλους σας για τα γλυκά λόγια! Ο Γιώργος κι εγω είμαστε συγκλονισμένοι με τους δυο γιους μας! Χθες ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωης μου" είπε.


Ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν ...διαδικτυακά ήταν και η χορογράφος Μαρία Λιραρακη που της έγραψε στο twitter... γαπη! Να σου ζήσουν τα αγόρια σου! Πολλά φιλιά στον μπαμπα Γιώργο".

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...