Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η Έλλη Κοκκίνου τραγουδούσε σε μαγαζί στη Λευκωσία όταν μπροστά στα μάτια της ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ομόνοια.

«Τραγουδούσα μια χαρά. Εκείνοι φωνάζανε τα συνθήματα τους και ήμασταν όλοι μια χαρά. Μου είχαν δώσει και κασκόλ μάλιστα, μια χαρά. Στο δεύτερο πρόγραμμα, λίγο το παραπάνω ποτό, λίγο το παραπάνω πάθος για την ομάδα τους, φούντωσαν τα αίματα κι άρχισαν να πλακώνονται» είπε η τραγουδίστρια.

Τότε τους είπε «εδώ ήρθατε να υποστηρίξετε μια ομάδα τη δική σας. Μάλλον ήπιατε παραπάνω από όσο αντέχετε. Δε θέλω να συμμετέχω σε αυτό. Το θεωρώ ντροπή αυτό που γίνεται. Αποχωρώ μέχρι να ηρεμήσετε και αν ηρεμήσετε θα ξαναβγώ».

Και πρόσθεσε πως «ήρθε ο Πρόεδρος και μου είπε ευχαριστώ για το πώς χειριστήκατε το συγκεκριμένο θέμα. Σας τιμά και σας δίνω την άδεια να φύγετε».

Εκείνη του απάντησε πως «είμαι εδώ. ��ε πληρώσατε και θα περιμένω. Μετά από 10 λεπτά ηρέμησαν. Βγήκα και τραγούδησα για 15 λεπτά και έφυγα, αλλά ήταν στο τέλος του προγράμματος αυτό».