Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις και το σοκ για το σχέδιο δολοφονίας και ευνουχισμού του Justin Bieber! Όπως έγινε γνωστό, ο «εγκέφαλος» του σχεδίου έταξε στους δύο εκτελεστές περίπου 4.000 ευρώ για τους όρχεις του 18χρονου τραγουδιστή, τον οποίο είχε... άχτι επειδή αρνούταν να τον συναντήσει!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πίσω από το σχέδιο – σοκ βρίσκεται ο Dana Martin, κρατούμενος σε φυλακή του Νέου Μεξικό για τον βιασμό και την δολοφονία μίας 15χρονης. Την αποτρόπαια πράξη θα εκτελούσαν, μετά την συναυλία του Justin στη Νέα Υόρκη, οι Mark Staake και Tanner Ruane, που συνελήφθησαν.

Γραβάτα και... κλαδευτήρι τα όπλα του εγκλήματος

Όπως έγινε γνωστό, ο βαρυποινίτης προσέφερε στους δύο εκτελεστές σχεδόν 2.000 ευρώ για καθέναν από τους όρχεις του 18χρονου σταρ.

Το σχέδιο είχε καταστρωθεί πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Martin και ο Staake συναντήθηκαν στη φυλακή.

bieber1.jpgbieber2.jpg

Αφού δολοφονούσαν τον σωματοφύλακα, οι δύο εκτελεστές θα σκότωναν τον Justin με μία γραβάτα, ενώ ο 23χρονος Ruane θα έκοβε τους όρχεις με ένα κλαδευτήρι, το οποίο και βρέθηκε στο αμάξι του την στιγμή της σύλληψης!

Μάλιστα, ο «εγκέφαλος» συμβούλευσε τους εκτελεστές να βάλουν τους όρχεις του 18χρονου σε σακούλες και να τις κρύψουν στην μηχανή του αυτοκινήτου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί σε περίπτωση ελέγχου!

Εμμονή με τον Justin είχε ο βαρυποινίτης

Η δολοφονία και ο ευνουχισμός του Justin αποτράπηκαν στις 20 Νοεμβρίου, 8 ημέρες πριν την συναυλία όπου θα γινόταν το κακό...

Κίνητρο για το σχέδιο του Martin φαίνεται π��ς ήταν η εμμονή του με τον νεαρό σταρ.

bieber3.jpg

Eκτός από το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» για τον Bieber στο πόδι του, ο βαρυποινίτης προσπαθούσε απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον 18χρονο τραγουδιστή, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα, τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως ο βαρυποινίτης αποφάσισε να σκοτώσει και να ευνουχίσει τ��ν Justin για να εκμεταλλευτεί την φήμη του, βάζοντας τέρμα στην... ανωνυμία του μέσα στη φυλακή!