Αποκαλύψεις μέσω Twitter έκανε ο Russell Crowe, ο οποίος είδε και αποείδε με τα σενάρια που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή και είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

crowe1.jpg

«Με το που τελειώσω με αυτή τη δουλειά θα επιστρέψω στο σπίτι μου και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω και πάλι την οικογένειά μου», έγραψε, προσθέτοντας ότι τα τελευταία κουτσομπολιά που τον θέλουν να έχει σχέση με την κριτικό φαγητού Katie Lee είναι ψέματα και σκληρά.

crowe2.jpgΤην ίδια ώ��α, την εμφάνισή της στα social media έκανε μετά από καιρό και η εν διαστάσει σύζυγος του Russell, Daniele Spencer, γράφοντας:

crowe3.jpg

«Γεια σε όλους. Συγγνώμη που δεν έχουμε μιλήσει από εδώ αρκετό καιρό, όμως κάποια πράγματα με κρατούσαν απασχολημένη».

crowe4.jpgΠάντως ο Russell φαίνεται να έχει καταλάβει ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και ότι οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να τον αποξενώσουν από την οικογένειά του.

crowe5.jpg

«Ξεκινώ τα γυρίσματα μιας ακόμα ταινίας. Έχω ανάγκη να πάω σπίτι μου και να είμαι με τα παιδιά μου. Δεν το πιστεύω πόσο γ@μ@θηκε το πρόγραμμά μου φέτος. Έχω να δω τα παιδιά μου από τον περασμένο Σεπτέμβριο και αυτό μόλις για 40 μέρες. Δεν θα ξανασυμβεί ποτέ», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός, που από ότι φαίνεται προσπαθεί μ’ αυτό τον τρόπο να προσεγγίσει τη σύζυγό του για να μην διαλύσουν τον γάμο τους.