Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Adele: Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ονόματα της χρονιάς που φεύγει…

Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα για εκείνη το 2012, αφού γέννησε το πρώτο της παιδάκι και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή των charts με πιο πρόσφατο, το κομμάτι «Skyfall».

Πως έφτασε στην κορυφή η Adele;

adeele2.jpg
Η τραγουδίστρια με τη μαγική φωνή γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1988.

ad.jpg
Όταν έγινε δυο ετών ο μπαμπάς της την εγκατέλειψε και μεγάλωσε με την 20χρονη μαμά της!

Η Αγγλίδα στιχουργός και συνθέτης από μικρή έγραφε τραγούδια τα οποία ερμήνευε η ίδια.

Χωρίς καμία προειδοποίηση οι φίλοι της, ανέβασαν τρία demo στο myspace, τα οποία η ίδια έχει ετοιμάσει για ένα μάθημα στο σχολείο της… Τότε την εντόπισαν οι managers και την ανέλαβαν!

Τα δυο πρώτα της άλμπουμ έγιναν αμέσως πλατινένια στη Βρετανία, ενώ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενα στα αμερικανικά charts!

Μέσα σε έναν χρόνοι πωλήσεις έφτασαν τα 3 εκατομμύρια..για να καταλάβετε κατέκτησε την κορυφή για πρώτη φορά από το 1964 μετά τους Beatles!

adele.jpg
Κι ενώ πολλοί καλλιτέχνες παγκοσμίως κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γίνουν φίρμες εκείνη δε ζορίστηκε και πολύ!

Ακόμα κι όταν το 2011 ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές έβαλε τα δυνατά της και επέστρεψε γρήγορα στους θαυμαστές της!

grammy.jpg
Στις αρχές του 2012 ανακοίνωσε στα βραβεία Grammy πως θα αφήσει για λίγο το τραγούδι και θα ασχοληθεί με τον σύντροφο της.

adee.jpg
Το καλοκαίρι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της, ενώ κανείς δεν είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της…

Να σημειώσουμε πως βρισκόταν στη λίστα του περιοδικού «Time» με τα«Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το 2012.