Απαγωγή, δολοφονία και ευνουχισμό του Justin Bieber σχεδίαζαν τρεις βαρυποινίτες, με την αστυνομία να ματαιώνει το σχέδιο – σοκ λίγο πριν την εκτέλεσή του!

Η περίεργη υπόθεση ανατριχιάζει: οι δράστες σχεδίαζαν να μπουν στο καμαρίνι του 18χρονου σταρ μετά την συναυλία του στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Νοέμβριο και να τον σκοτώσουν με μία γραβάτα, ενώ στη συνέχεια θα τον ευνούχιζ��ν! Εκτός από τον δημοφιλή έφηβο σταρ, θύμα θα έπεφτε και ο σωματοφύλακάς του.

Εμπνευστής του σχεδίου – σοκ φέρεται ο Dana Martin, που έχει καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια για τη δολοφονία μιας 15χρονης το 2000 και βρίσκεται στη φυλακή «Las Cruces» του Νέου Μεξικό.

Για την αποτρόπαια πράξη του, ο βαρυποινίτης είχε προσλάβει τον Mark Staake και τον ανιψιό του, Tanner Ruane. Ο τελευταίος είχε ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα για το έγκλημα, ενώ ο θείος του είχε εξασφαλίσει πάσο για την πρόσβασή του στα backstage!

Παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τριών ανδρών, οι Αρχές κατάφεραν να σταματήσουν τους Staake και Ruane, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Το κίνητρο πίσω από την δολοφονία και τον ευνουχισμό του Bieber παραμένει άγνωστο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Martin είναι... μεγάλος fan του 18χρονου τραγουδιστή και, μάλιστα, τον έχει «χτυπήσει» σε τατουάζ στο πόδι του!