Η Rihanna τους αγαπά πάρα πολύ τους θαυμαστές της και θέλει να μοιράζεται μαζί τους, ακόμα και τις πιο ιδιωτικές της στιγμές. Έτσι αυτή τη φορά διάλεξε να δημοσιεύσει στη σελίδα της στο facebook φωτογραφίες της από τις πρόσφατες διακοπές της στη μεσόγειο με πολυτελέστα��ο σκάφος.

rihanna1.jpg
Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε η RiRi σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες της φοράει sexy μαγιό και ποζάρει όλο αισθησιασμό στο φωτογραφικό φακό. Σε άλλες μάλιστα καπνίζει πούρο και πίνει σαμπάνια, βάζοντας τους θαυμαστές της, έστω και για λίγο, στην glamorous ζωή μιας star.

rihanna2.jpg


Σε μία από αυτές δε, φοράει ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και ένα λευκό καπέλο που πάνω γράφει: «Υπέρτατη σκ@λα», σε μια κρίση μάλλον αυτοκριτικής.

rihanna3.jpg

Φυσικά κατά τη διάρκεια των διακοπών της τα πάρτι έδιναν και έπαιρναν με την Rihanna να δείχνει ότι περνάει super με την παρέα της, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μια γύρα στα αξιοθέατα και το απαραίτητο… shopping!

rihanna4.jpg


Κακοπερνάει το κορίτσι, δε λέω… Το δείχνουν και οι φωτογραφίες. Και ξέρω ότι τώρα που θα τις βλέπετε θα εύχεστε να ήσασταν κολλητή της Rihanna, αλλά τι να κάνουμε… αρκεστείτε απλά να είστε παρατηρητές της ζωής μιας star.

rihanna5.jpg