πρώτη ανάρτηση: 11-12-2012, 05:40

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα στον χώρο του θεάματος, με περιουσία που αγγίζει τα 230 εκατομμύρια ευρώ. Η Beyonce έγινε κατά περίπου 40 εκατομμύρια πλουσιότερη, υπογράφοντας συμβόλαιο για να γίνει το νέο πρόσωπο της Pepsi.

Με τη συμφωνία, η διάσημη τραγουδίστρια θα βρίσκεται σε κάθε μπουκαλάκι και κουτάκι του γνωστού αναψυκτικού. Μορφές της Showbiz όπως ο David Beckham και η Jennifer Lopez έχουν συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες στη τηλεόραση και τα περιοδικά, αλλά είναι η πρώτη φορά που το πρόσωπο κάποιας διασημότητας θα κοσμεί αναψυκτικά.

beyonce pepsi.jpg

Τα περιορισμένης έκδοσης (limited edition) κουτάκια αναψυκτικών, αναμένονται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στον Μάρτιο του 2013.

Η προώθηση των προϊόντων της Pepsi θα ξεκινήσει με την εμφάνιση της τραγουδίστριας τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Super Bowl, το οποίο θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο!

beyonce pepsi2.jpg

Η συγκεκριμένη μάρκα θα είναι χορηγός στις συναυλίες της παγκόσμιας φήμης star, ενώ η πρώτη διαφήμιση θα παίξει ��τις τηλεοράσεις και το ίντερνετ στις αρχές του νέου έτους.

beyonce2 (1).jpg