Πρώτη ανάρτηση: 10/12/2012, 00:30

Για την νονά της, βασίλισσα Ελισάβετ και τα ανέμελα καλοκαίρια με τους πρίγκιπες William και Harry μίλησε η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αποκαλύπτοντας γιατί δεν θα παντρευόταν τον πρωτότοκο γιό του Καρόλου και της Νταϊάνας!

«Ο πατέρας μου είναι νονός του Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονά του μικρότερου αδελφού μου, του Φίλιππου και γι' αυτό ήμασταν πολύ δεμένες οικογένειες», εξηγεί στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» η Θεοδώρα, όταν της επισημαίνουν ότι θα μπορούσε να παντρευτεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Και η κόρη του τέως βασιλιά συνεχίζει: «περνούσαμε πάρα πολύ καλά τα καλοκαίρια στις διακοπές μας και θυμάμαι πως τρέχαμε γύρω από τους κήπους των θερινών ανακτόρων συνεχώς. Μεγάλωσα κάνοντας πολλή παρέα με τον Ουίλιαμ και έτσι δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο»!

«Η βασίλισσα είναι πολύ καλή νονά. Ενδιαφέρεται να μάθει τι κάνω στη ζωή μου και με ενθαρρύνει με ό,τι κι αν ασχολούμαι», λέει η Θεοδώρα για την Ελισάβετ και αποκαλύπτει πως της κάνει πάντα τα πιο όμορφα δώρα.

Πάντως, την βαφτισιμιά της στην «Τόλμη Και Γοητεία» μάλλον δεν την καμαρώνει η βασίλισσα: «δεν νομίζω ότι η βασίλισσα είναι φανατική τηλεθεάτρια της "Τόλμης και Γοητείας". Θα μπορούσα να της πάω σε dvd κάποια από τα επεισόδια όπου πρωταγωνιστώ , αλλά νομίζω ότι είναι πολυάσχολη για να καταφέρει τελικά να τα δει», λέει χαρακτηριστικά η Θεοδώρα!