Από περιζήτητος καλλιτέχνης... εξαθλιωμένος ένοικος ενός ημιυπόγειου στην Κυψέλη είναι πλέον ο Τέρης Χρυσός, που άνοιξε την καρδιά του στο Star σε μία εξομολόγηση που συγκλονίζει!

«Πολύς κόσμος θα νομίζει ότι εγώ έχω εκατομμύρια. Όμως δεν έχω! Τα χρόνια που τραγούδαγα ήταν τα χρόνια του ενός παγωτού ή ενός βερμούτ», λέει ο 73χρονος καλλιτέχνης που μεσουράνησε την ανέμελη εποχή του σέικ.

Ο τραγουδιστής άνοιξε την πόρτα του φτωχικού σπιτιού του, στην Κυψέλη, στην κάμερα του Star, αποκαλύπτοντας τις δραματικές συνθήκες στις οποίες ζει.

Σε μία προσπάθεια να ζήσει λίγο καλύτερα, ο Τέρης Χρυσός έκανε αίτηση στο υπουργείο Πολιτισμού για την τιμητική σύνταξη των 750 ευρώ που παίρνουν όλοι οι καλλιτέχνες. Στην αρχή η αίτηση εγκρίθηκε, ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, το ΙΚΑ του την έκοψε: «μου είπαν ή θα μας φέρεις τα λεφτά ή σου προσημε��ώνουμε το σπίτι. Κατά την διάρκεια που μου το έκαναν αυτό, έπαθα έμφραγμα του μυοκαρδίου και τώρα παίρνω 14 χάπια την ημέρα».

«Με θεωρούν ξεπερασμένο. Λένε “αυτό τον γέρο θα πάρουμε;”. Εγώ, όμως, τραγουδάω και πολύ καλά», συνεχίζει ο τραγουδιστής και ξεσπά: «την Ελλάδα την έχουνε κατακρεουργήσει και δεν έπιασαν κανένα κλέφτη! Και κόβουν την δικιά μου σύνταξη και με καλούν να ζω με τα 750 ευρώ τον μήνα;».

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική εξομολόγηση του Τέρη Χρυσού