Το είχαμε γράψει εδώ στο star.gr ότι η Ειρήνη Χειρδάρη, η γκουρού του sex που φιλοξενείται κάθε Πέμπτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποφάσισε να μαζέψει τα μπογαλάκια της και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την Ελλάδα.

Όχι παιδιά δεν την επηρέασε η κρίση, διότι ο Έλληνας μπορεί να μην έχει λεφτά, όμως όρεξη για sex έχει πάντα, αλλά, να, της χτύπησε κι εκείνης ο έρωτας την πόρτα και είπε να μην τον αφήσει έξω να ξεροσταλιάζει στο κρύο.

Και τι έρωτας έτσι. Όπως αποκάλυψε η ίδια η sex editor, ο καλός της, που είναι Γερμανός, είναι ο πρώτος της και ο μεγάλος έρωτας. Μ’ αυτόν σου λέει έζησε σε ηλικία 15 ετών ένα τεράστιο πάθος, το οποίο μετά από είκοσι χρόνια τους ξαναφούντωσε.

«Ήταν ο πρώτος μου έρωτας, το πρώτο μου αγόρι. Είχαμε δύσκολη σχέση μικρά. Ήταν μια σχέση πάθους. Μαλώναμε συνέχεια. Όταν τον χώρισα, τον χώρισα πολύ άσχημα και δεν του ξαναμίλησα για είκοσι χρόνια. Είκοσι χρόνια μου έστελνε γράμματα, mail, δεν του μίλησα 20 χρόνια γιατί δεν τον είχα ξεπεράσει ποτέ», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Χειρδάρη στην Ελένη.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε ο άνθρωπος από τη Γερμανία για να έρθει να τη βρει και να της εξομολογηθεί τον έρωτά του και άρχισαν να τσακώνονται και πάλι για όσα τους χώρισαν πριν από είκοσι χρόνια.

«Ήρθε να με βρει στην Κέρκυρα που έκανα διακοπές. Με το που συναντηθήκαμε, μες στη μέση του δρόμου, αρχίσαμε να μαλώνουμε, από εκεί που είχαμε μείνει μικρά στο χωρισμό. Μας άκουσε όλο το νησί. Μέχρι που του είπα: “καλά ήρθες ως εδώ για να τσακωθούμε για κάτι που έγινε πριν από είκοσι χρόνια;” κι εκείνος που απάντησε: “όχι ήρθα να σου πω ότι εσύ είσαι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μου”», είπε η sex editor.

Είδατε λοιπόν, ακόμα και η γκουρού του sex, λέει καλό είναι το… κοκό, αλλά το ρομάντζο είναι καλύτερο. Μη δει ρομαντικό άνδρα, πέφτει με τα μούτρα.

Βρήκ�� λοιπόν το κουμπί της και ο καλός της και τελικά το χάνουμε το κορίτσι που πάει να μεταδώσει τις γνώσεις της στους Γερμανούς.