Νομίζεις ότι η εγκυμοσύνη της Kate Middleton μόνο χαρές και πανηγύρια έφερε στο παλάτι; Λάθος! Το ενδεχόμενο να επαληθευτούν οι φήμες που την θέλουν να περιμένει δίδυμα «πονοκεφαλιάζει» το Buckingham, καθώς μερικά δευτερόλεπτα ή ο μαιευτήρας μπορούν να φέρουν τα πάνω – κάτω στην διαδοχή!

Όσο στη Βρετανία επι��ρατεί φρενίτιδα για τα επικείμενα γεννητούρια, στα γραφεία και τους διαδρόμους του Buckingham συζητούν τι θα γίνει αν η 30χρονη δούκισσα γεννήσει δύο μωράκια με διαφορά δευτερολέπτων ή με καισαρική τομή.

Το παιδί του William και της Kate θα είναι τρίτο στη σειρά για τον θρόνο, οπότε, αν η δούκισσα περιμένει δίδυμα, το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας βρίσκεται στα χέρια του... χρόνου ή του μαιευτήρα!

Με βάση τους κανόνες που θεσπίστηκαν πρόσφατα, το πρωτότοκο παιδί προηγείται στην σειρά της διαδοχής, ανεξαρτήτως του φύλου του. Αν η Kate – Catherine έχει δίδυμα, τα δευτερόλεπτα θα κρίνουν τον διάδοχο, ενώ, σε περίπτωση καισαρικής τομής, ο γιατρός θα γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων ανάλογα με το μωρό που θα βγάλει πρώτο!

Σ��υ φαίνεται too much όλο αυτό;
Όχι αγάπη μου!
Βλέπεις, υπάρχει και το προηγούμενο της Δανίας: πέρυσι, η πριγκίπισσα Mary γέννησε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι με διαφορά 25 δευτερολέπτων, τα οποία και «έχρισαν» διάδοχο τον μικρούλη Vincent!

Αυτά είναι προβλήματα...