Καλέ ποιό ανάκτορο και ποιά χλιδή; Στο νοσοκομείο ξημεροβραδιάζεται ο πρίγκιπας William και δεν αφήνει την εγκυμονούσα σύζυγό του από τα μάτια του, ενώ οι πληροφορίες για την υγεία της δούκισσας αναφέρουν πως τρέφεται μέσω ορού, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αγέλαστος και μες στη φούρια, ο «γαλαζοαίματος» επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα στη μέρα το νοσοκομείο «King Edward VII» όπου νοσηλεύεται η Kate Middleton, την οποία ούτε η μάνα τ��ς δεν έχει ακόμα δει (κυριολεκτικά).

«Η δούκισσα θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Είναι όλα καλά με την υγεία της, απλά συνεχίζονται οι πολλές ζαλάδες και οι εμετοί», δήλωσε πηγή από το παλάτι σε βρετανική εφημερίδα, καθώς, τόσο ο William, όσο και το Buckingham, δεν κάνουν την παραμικρή δήλωση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 30χρονη εγκυμονούσα ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που από τις πολλές ζαλάδες κτλ δεν μπορούν να κρατήσουν τροφή ή νερό στο στομάχι τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης. Σπάνια περίπτωση η Kate σου λέω, καθώς αυτό συμβαίνει σε 1 στις 50 γυναίκες.

Λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, ωστόσο, η έγκυος ταλαιπωρείται πολύ, ενώ οι γιατροί της χορηγούν τροφή και υγρά μέσω ορού.

Η Kate – Catherine διανύει την 7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, η εισαγωγή στο νοσοκομείο επίσπευσε την ανακοίνωση για τον ερχομό του πελαργού, που επρόκειτο να γίνει τα Χριστούγεννα!