Ολόκληρη η Βρετανία… εγκυμονεί!!!! Δεν πρόλαβαν ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge να ανακοινώσουν ότι ο πελαργός θα τους χτυπήσει την πόρτα σε λίγους μήνες και τους Βρετανούς τους έπιασε παροξυσμός!

Μέχρι και το πώς θα είναι το μωράκι μας αποκάλυψαν, χάρη στην τεχνολογία. Κάθισε σου λέει ένας σκιτσογράφος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και αφού συνδύασαν τα χαρακτηριστικά του William και της Catherine κατέληξαν στο πώς θα μοιάζει ο ή η διάδοχος.
william1.jpgwilliam2.jpg

Αν λοιπόν το ζευγάρι αποκτήσει αγοράκι, τότε θα μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του. Σύμφωνα με τον σκιτσογράφο το μωρό θα αποκτήσει τα… διάσημα αυτιά της οικογενείας, για κακή του τύχη, λέμε εμείς, και ξανθά μαλλιά.

Αν είναι κορίτσι πάλι, θα μοιάζει πιο πολύ στην Catherine και θα κληρονομήσει και την πυκνή, καστανή της κώμη.

william3.jpgwilliam4.jpg

Όλα αυτά, ενώ η Catherine βρίσκεται μόλις στην έβδομη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και έχει να αντιμετωπίσει έντονες αδιαθεσίες με εμετούς, αναγούλες και όλα τα καλά των πρώτων μηνών μιας εγκυμοσύνης.

william5.jpgwilliam6.jpg

Φανταστείτε τι έχουν να κάνουν οι Βρετανοί όταν θα αρχίζει να φουσκώνει η κοιλίτσα της Kate! Μέχρι και όνομα ψάχνουν να του βρουν, να μη σας πω ότι θα αρχίσουν τα σενάρια από τώρα για το σχολείο που θα πάει και για το πότε θα ανέβει στον θρόνο.