Κρόσια τα νεύρα στο Buckingham, κρόσια: μα να ξέρουν οι Middletons για τον ερχομό του πελαργού και να έχει πλήρη άγνοια κοτζάμ βασίλισσα; Άσε που η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε λόγω της εισαγωγής της δούκισσας στο νοσοκομείο και για κανέναν άλλο λόγο!

William και Kate βρίσκονταν στο σπίτι των γονιών της δούκισσας, στο Bucklebury, για το weekend και τους είπαν τα μαντάντα, ενώ ο ίδιος ο πρίγκιπας μετέφερε την καλή του στο νοσοκομείο, όπου, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, θα παραμείνει για μερικές μέρες, λόγω των πολλών ζαλάδων και εμετών.

Με το αμάξι του και μερικούς άνδρες ασφαλείας πήγε ο William την αγαπημένη του στο γιατρό και αρνήθηκε να φωνάξουν ασθενοφόρο, ενώ η απόφαση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης πάρθηκε μετά τις συμβουλές του γιατρού.

Μαζί με τον υπόλοιπο κοσμάκη έμαθε τα νέα και η βασιλική οικογένεια, που δηλώνει ενθουσιασμένη. ��Είναι χαρούμενοι, αλλά και νευρικοί. Η εγκυμοσύνη είναι στα πρώτα της στάδια και την ανακοίνωσαν εξαιτίας της νοσηλείας», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του παλατιού.

Το δισέγγονο της Ελισάβετ θα έρθει στον κόσμο τον Ιούνιο και θα είναι τρίτο στη σειρά της διαδοχής, ενώ ο πελαργός έρχεται περίπου 1,5 χρόνο μετά τον γάμο – υπερπαραγωγή του ζευγαριού!

Στο μεταξύ, το Twitter πήρε «φωτιά» με τους Βρετανούς να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, αλλά και να κάνουν προτάσεις για το όνομα: κάποιο πρότειναν, αν είναι κοριτσάκι, να ονομαστεί «Diana» από την αδικοχαμένη γιαγιά του κι άλλοι αστειεύτηκαν προτείνοντας για όνομα το... «βασιλικό μωρό»!