Μπορεί να έχουν χωρίσει, μπορεί η Μαριάντα Πιερίδη να τον έτρεχε στα αστυνομικά τμήματα, μετά από έναν έντονο καυγά, μπορεί να μη θέλει να έχει πολλά, πολλά μαζί του, όμως ο Δημήτρης Καμενίδης φαίνεται ότι δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα.

Διότι χθες το βράδυ, ο πρώην της τραγουδίστριας έγινε έξαλλος με την αποχώρησή της και άρχισε να τα βάζει με όλους και με όλα, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα.

«Dancing with the Stars 3 μεγάλο τσίρκο. Είστε για γέλια», έγραψε στο Twitter του αμέσως μετά από την αποχώρηση της Μαριάντας Πιερίδη και δεν σταμάτησε εκεί.

Με βαρείς χαρακτηρισμούς επικρίνει την αποχώρηση της Μαριάντας και την υπερασπίζεται σαν να μην χώρισαν ποτέ.

«Εντάξει… και γ@μ@ τα σικέ. Στημένο του κερατά!!!!», συνέχισε ο Δημήτρης Καμενίδης που είχε πάρει φωτιά και δεν την έσβηνε τίποτα.

Έφτασε μάλιστα να απειλήσει τους υπεύθυνους του show, χωρίς περιστροφές:

«Το ότι έχω χωρίσει με την Μαριάντα γλιτώνει όλο αυτό το τσίρκο εκεί από τρελά χαστούκια. Στο είχα πει, είναι κουκλοθέατρο, δες το έτσι!!!!!», έγραψε.

Καρφωμένος σου λέει ο Δημήτρης Καμενίδης στο Dancing για να καμαρώσει την προσπάθεια της πρώην του. Και όταν την στενοχώρησαν δε δίστασε να τα βάλει και με την Βάνα Μπάρμπα που ήταν κι εκείνη υποψήφια για αποχώρηση.

«Εντάξει, η Μαριάντα έκανε έξι ώρες προπόνηση την ημέρα και η Μπάρμπα σαν σακί με πατάτες, 40 λεπτά την εβδομάδα. Δηλαδή η Μπάρμπα χορεύει ή έχει τρελούς φαν που την κρατάνε μέσα!!!! Άσε τώρα…», έγραψε.

Μάλιστα ο Δημήτρης Καμενίδης δεν δίστασε να παραδεχθεί, μέσω Twitter ότι η Μαριάντα θα είναι πάντα το κορίτσι του.

«Είναι πάντα το κορίτσι μου ρε! Αλίμονο αν η αγάπη πέθαινε όποτε θέλαμε να την σκοτώσουμε!!!!!», έγραψε όλο νό��μα.

Μάλιστα στον Δημήτρη Καμενίδη μίλησε στο Twitter και η Ναταλία Γερμανού, γράφοντάς του:

«Σε τσάντισαν σήμερα καρκινάκι ε; Σε διάβαζα», ενώ εκείνος της απάντησε:

«Το κορίτσι μου φίλη… Ή μάλλον το πρώην κορίτσι μου».