Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το απόγευμα της Δευτέρας! Προς το παρόν, το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς η δούκισσα -που διακομίστηκε σε νοσοκομείο- διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και λίγο καιρό, ο ερχομός του πελαργού γνωστοποιήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα του ζεύγους και τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο πήραν «φωτιά».

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα περιμένει παιδί», γράφτηκε στο site του William και της Catherine.

Στο νοσοκομείο η δούκισσα

Μάλιστα, η 30χρονη -που θεωρείται ότι δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης- έχει ήδη τα... συμπτώματα, αφού διακομίστηκε σε νοσοκομείο του κεντρικού Λονδίνου μετά από πρωινή αδιαθεσία και θα νοσηλευτεί για λίγες ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Kate – Catherine αντιμετωπίζει υπερέμεση της κύησης, έχει δηλαδή πολλούς εμετούς, αδιαθεσίες και ναυτίες.

Από το νοσοκομείο, πάντως, ουδείς επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις πληροφορίες για την κατάσταση της δούκισσας.

Τρίτο στη διαδ��χή το παιδί

Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έγινε στις 29 Απριλίου του 2011 και οι... απαιτήσεις για μωράκι στο παλάτι ακούστηκαν από την επόμενη κιόλας μέρα!

Το παιδί του ζευγαριού θα είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, ενώ κάποια μέρα θα λάβει τα αξιώματα του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, του ανώτατου κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας και, μεταγενέστερα, του αρχηγού κράτους σε 16 χώρες.

Ενθουσιασμένες για τον επικείμενο ερχομό του πελαργού φέρονται οι οικογένειες του William και της Catherine, ενώ την χαρά τους δεν έκρυψαν ο Βρετανός πρωθυπουργός κι άλλοι πολιτικοί της χώρας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το μωρό μέσω Twitter ή τηλεοπτικών δηλώσεων!