​Φαίνεται ότι σε μερικές γυναίκες ο χρόνος περνάει φιλικά από πάνω τους με χαρακτηριστικά παραδείγματα την Άννα Βίσση, την Κατερίνα Λέχου και την Κάτια Δανδουλάκη!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση που είναι σήμερα 54 ετών, μπορεί να έχει αλλάξει την εικόνα της πολλές φορές, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει χάσει τη φρεσ��άδα της και το νεανικό της λουκ!

9820.jpg
Μάλιστα η ίδια, έχει δηλώσει: «Δεν κάνω κάποια παραπάνω προσπάθεια για το τι είμαι και τι δείχνω από ό, τι κάνει κάθε γυναίκα που σέβεται το κορμί της, τον εαυτό της, το πρόσωπό της. Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά έχω φύγει από την υστερία που είχα πριν από δέκα χρόνια».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1997

image - Copy.jpg
Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λέχου στα 45 της με την κομψή σιλουέτα και το πάντα προσεγμένο στυλ της έχει δηλώσει ότι τον χρόνο τον θεωρεί φίλο της!

dbf126ce95034c876e24211200901d68_L.jpg
«Δεν με πιάνει υστερία με τον χρόνο που περνάει. Τον θεωρώ φίλο μου. Μου αρέσει να προσέχω την εμφάνισή μου με φυσικούς τρόπους. Προσπαθώ να τρώω και να κοιμάμαι σωστά. Παίζει ρόλο κα το DNA του καθενός.», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Δείτε πώς ήταν το 2002

image - Copy - Copy.jpg
Η κομψότατη Κάτια Δανδουλάκη, αν και έχει συμπληρώσει τα 60 της χρόνια, δεν της φαίνεται καθόλου και παραμένει όμορφη και λαμπερή με ένα σώμα που θα ζήλευαν και 20άρε��!

dandoulaki.jpg
«Δεν φοβάμαι τις ρυτίδες. Πιστεύω ότι ο χρόνος μού φέρεται καλά, ακριβώς γιατί δεν τον μάχομαι με πείσμα. Προσέχω πάρα πολύ τον εαυτό μου, αλλά δεν πάω να τον αλλάξω. Όσο αντέχει η ψυχή μου να είμαι νέα, αυτό θα βγαίνει παραέξω», δήλωσε η ίδια για την εμφάνισή της!

Δείτε την πώς ήταν το 1992 που έπαιζε τον ρόλο της «Βίρνας Δράκου»!


image.jpg