Είπε ο Ματέο ότι θα έκανε μια θητεία περίπατο, αλλά τελικά την αγγαρεία δεν την γλίτωσε. Λίγο ο σάλος που δημιουργήθηκε μετά από ρεπορτάζ του star.gr που τον ήθελe να περνά όλη τη μέρα του στο κρεβάτι και να παίζει sudoku, λίγο τα παράπονα από τους υπόλοιπους φαντάρους, τελικά ο Ματέο βρέθηκε από τον θάλαμο στα… μαγειρεία!!!!

Ναι, ναι, ο Μαθιός φόρεσε ποδιά και καπέλο και πήγε στα μαγειρεία για να καθαρίσει πατάτες και κρεμμύδια! Πρωί, πρωί δήλωσε το παρόν ο Ματέο και ανέλαβε αμέσως καθήκοντα.

Πήρε ένα σκαμνάκι, κάθισε δίπλα στο βουνό από τις πατάτες και τα κρεμμύδια και άρχισε το καθάρισμα, αφού το φαγητό είναι για 1.500 άτομα!!! Πήγε το κλάμα σύννε��ο όπως καταλαβαίνετε με τόσα κρεμμύδια που καθάρισε το παλικάρι.

Τα μάτια του star.gr τον είδαν επίσης να πλένει τον… Γκοτζίλα, το κατεψυγμένο κρέας καλέ που δίνουν στα φαντάρια και τρώνε και φυσικά η έκφρασή του δεν ήταν εκείνη του ικανοποιημένου ανθρώπου.

Εμ… υπηρετεί που υπηρετεί μόνο για 45 μέρες να μην πάρει και μια γεύση από αγγαρεία; Τι ιστορίες από το στρατό θα έχει να διηγείται με τους φίλους του;