Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Campbridge συνηθίζουν να δέχονται δώρα από τους εκατοντάδες… υπηκόους τους που τρέχουν να τους συναντήσουν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Όμως ένα δώρο που δέχθηκε ο πρίγκιπας William από μία Βρετανίδα, φούντωσε για μια ακόμα φορά τις φήμες ότι όπου να’ ναι θα χτυπήσει την πόρτα του Μπάκινχαμ ο πελαργός.

william1.jpg


Εδώ και μέρες ακούγεται ότι η Catherine είναι επιτέλους έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!!!! Χθες λοιπόν, ο πρίγκιπας William σε μια επίσημη επίσκεψή του ζευγαριού στο Cambridge δέχθηκε από μια Βρετανίδα ένα… ζιπουνάκι!!!!

william2.jpg


Το ζιπουνάκι μάλιστα είχε πάνω ένα ελικόπτερο και έγραφε: «Είμαι ο συγκυβερνήτης του μπαμπά μου», μιας και όπως γνωρίζουμε ο William είναι πιλότος μαχητικών ελικοπτέρων.

william3.jpg

Ο πρίγκιπας κατενθουσιάστηκε με το δώρο και με ένα χαμόγελο μέχρι τα’ αυτιά, είπε ότι θα το κρατήσει σε πολύ ιδιαίτερο μέρος!!!

william4.jpg

Η Δούκισσα Catherine βέβαια δεν ήταν εκεί κοντά, όμως έδειξε ανάλογη τρυφερότητα στα μωράκια που είχαν φέρει μαζί τους η μαμάδες τους.

Πάντως ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για πιθανή εγκυμοσύνη της Catherine δεν έχουμε. Εντάξει, βρε παιδιά, αν είναι η κοπέλα θα φανεί, μην αγχώνεστε, όλα στον καιρό τους.