«Για τις επιλογέ�� μου νιώθω ότι δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα», λέει όλο νόημα η Νίνα Λοτσάρη, χωρίς να αναφερθεί στον χωρισμό της, αλλά και τα συχνά – πυκνά ραντεβουδάκια με νεαρό ποδοσφαιριστή! Παράλληλα, παραδέχεται ότι στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη δεν ήταν όλα εύκολα, ενώ τονίζει πως πρώτο μέλημα είναι τα παιδιά τους.

Η performer τονίζει πως παραδέχεται τα λάθη της και δεν δέχεται συμβουλές από κανέναν και, μάλιστα, για πράγματα που δεν γνωρίζει. «Νιώθω πως έχω τόση δύναμη μέσα μου, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα... Τα πάντα τα χειρίζομαι μόνη μου και είμαι περήφανη γι’ αυτό», συμπληρώνει.

«Με μεγάλη δυσκολία έχουμε καταφέρει με τον πρώην σύζυγό μου να συνυπάρχουμε επαγγελματικά, από τότε που ήταν ��λα καλά στην προσωπική μας ζωή. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε ζήσει δέκα χρόνια μαζί, έχουμε κάνει δύο παιδιά, αν μη τι άλλο πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια. Δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε οικογένεια, ακόμα κι αν κάνουμε και οι δυό μας καινούργιες οικογένειες. Δεν χωρούν εγωισμοί σε αυτά τα θέματα», λέει η Νίνα για την επαγγελματική συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, παρά τον χωρισμό.

Όπως λέει, πάνω απ’ όλα είναι τα δύο παιδιά που απέκτησαν, ενώ συμπληρώνει: «δεν ήταν όλα εύκολα στην αρχή. Άλλωστε, οι τέλειες σχέσεις δεν έχουν ιστορία!».

«Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι η μεγάλη μου κόρη. Είναι ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο μπο��εί να κριθώ και να με πειράξει. Θέλω η κόρη μου να είναι πολύ περήφανη για την μαμά της, τις επιλογές της, γι’ αυτό φροντίζω να είμαι συνέχεια δίπλα της και να έχω μαζί της αυτή την υπέροχη επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει. Νιώθω ότι έχω ένα υπέροχο παιδί», συμπληρώνει, ενώ, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρει πως το ότι οι γονείς της αγωνίστηκαν για να την μεγαλώσουν την έκανε να θέλει να είναι καλή μάνα, χωρίς να την νοιάζουν οι «φούσκες», τα κότερα και τα εξοχικά...