Στο νοσοκομείο με βαριά ίωση νοσηλεύεται η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο αμέσως μετά το Dancing της Κυριακής και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για λίγες μέρες μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Όλα ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο, όταν η κα Δανδουλάκη άρχισε να μην αισθάνεται πολύ καλά. Επειδή όμως είναι επαγγελματίας, αποφάσισε να κάτσει στην καρέκλα του κριτή την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι είχε υψηλό πυρετό και έντονο ρίγος, εξ ου και η γούνα που την είδαμε να φοράει κατά τη διάρκεια του show.

Οι γιατροί πάντως της είπαν ότι κανονικά θα έπρεπε να μείνει στο σπίτι της, να ξεκουραστεί και να έχει τη σωστή διατροφή, ώστε να την περάσει την ίωση ελαφρά, χωρίς να ταλαιπωρηθεί.

Τώρα παίρνει πολύ ισχυρή αντιβίωση για να καταπολεμήσει την ίωση και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι αν τα πράγματα πάνε καλά, αύριο θα πάρει εξιτήριο.

Αν θα είναι την Κυριακή στο Dancing είναι ένα ερώτημα. Οι γιατροί την φροντίζουν όσο καλύτερα μπορούν και όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υγείας της.