Το ζεύγος Beckham τα τελευταία 8 χρόνια μένει στο Λος Άντζελες.

Βαρέθηκε όμως τη ζωή εκεί και σκέφτεται να επιστρέψει στο Λονδίνο!!!

1.jpg
Εκεί ο David και η Victoria διατηρούν μια τεράστια χλιδάτη κατοικία ή καλύτερα ένα παλάτι που το έχουν ονομάσει «Beckingham Palace» επηρεασμένοι από το «Buckingham Palace»…

2.jpg
Ο φωτογραφικός φακός το ��αββατοκύριακο που μας πέρασε εντόπισε τη Victoria στην καρδιά του Λονδίνου να ψάχνει για… καινούργιο παλάτι!!!

Το fashion icon έψαχνε στις περιοχές Richmond και Clapham, ενώ το πρώτο στη λίστα της ντίβας είναι ένα παλάτι στο Richmond που ανέρχεται στα 10εκατομμύρια δολάρια. Τι διαθέτει;; Ό,τι χωράει ο νους σας! Πισίνα, τζακούζι, τεράστιο χώρο με γκαζόν για να παίζουν τα παιδιά της, πολλά υπνοδωμάτια και μπάνια.

9.jpg8.jpg

Σε αυτό το υπέροχο σπίτι λες και είναι φτιαγμένο από τα χέρια του "Ψαλιδοχέρη" είχ��ν μείνει και οι Brangelina!!! Από τα τρια σπίτια που είδε η Victoria πιο πολύ ξετρελάθηκε με αυτό!Μάλιστα είναι κατά κάποιον τρόπο από τα πιο φθηνά, αφού κοστίζει 10 εκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με πηγή από το φιλικό της περιβάλλον «η Victoria ξετρελάθηκε με το συγκεκριμένο και μάλλον το βλέπει σοβαρά να μετακομίσουν μόνιμα στο Λονδίνο»!

Βλέπετε βαρέθηκε το Beckingham και θέλει καινούργιο…

Πάρτε μια μικρή γεύση όμως και από δυο ακόμα σπίτια που επισκέφτηκε...

3.jpgauto.jpg