Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ότι είναι... «Greek lover» θέλησαν να μας ενημερώσουν διάσημοι Έλληνες, που καυχήθηκαν δημόσια για τις επι��όσεις τους στο κρεβάτι! Κι ενώ οι έρευνες λένε πως ο μέσος Έλληνας πάει με τουλάχιστον 30 διαφορετικές γυναίκες σε όλη του τη ζωή, το star.gr σου παρουσιάζει τους... μαμιάδες της showbiz, για να δεις πως ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα!

Ξεκινάμε από τον ουκ έστι αριθμός Γιάννη Σπαλιάρα. Αριθμό γυναικών δεν δήλωσε το μοντέλο - ηθοποιός, ωστόσο, ανέφερε: «κανονικά θα έπρεπε να έχω κορεστεί με τον αριθμό που έχω συμπληρώσει»!

Γιάννης Σπαλιάρας

Μέχρι να κάνει λίγο «τσισσσ» ο Γιάννης, «πεταγόμαστε» στον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες. Λίγο αργότερα, πάντως, ανασκεύασε και παραδέχθηκε ότι μας κορόιδεψε: «πήρα το κομπιουτεράκι και δεν έβγαιναν οι αριθμοί. Ήταν περισσότερες και νιώθω πολύ ευλογημένος και τυχερός που μέσα από τη δουλειά μου, αλλά και λόγω της καλοσύνης μου, του ότι ήμουν τσαχπίνης, με τα τσακίρικά μου μάτια, έχω περάσει καλά στη ζωή μου. Ευχαριστώ όλες αυτές τις κυρίες!».

Με τους αριθμούς διαφωνεί και ο Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος έχει πει: «δεν θέλω να σου πω αριθμό, το θεωρώ μεγάλη μ@λ@κία. Όποτε βλέπω κάποιον να λέει “έκανα σεξ με 200 ή 500 γυναίκες” γελάω. Είναι κουλό! Σιγά ρε φίλε, κι εμένα τι με νοιάζει; Γιατί αν σου πω ότι έχω πάει με 1.000 γυναίκες, θα με πιστέψεις; Πώς θα στο αποδείξω; Αυτό θα μου προσθέσει κάτι; Όχι! Αυτά είναι βλακείες». Τι είπες; Μετριόφρων το παλικάρι; Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει όλες του τις φαντασιώσεις στο σεξ!

Δημήτρης Βλάχος7403_GIORGOS_XIMONETOS_22102012.jpg

Με δυό - τρεις εκατοντάδες έχει πάει και ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι πολύ του αριθμού, αλλά... της ποιότητας.

Η καταγραφή των ρεκόρ θα ήταν ημιτελής χωρίς τον Τόμας Πρωτόπαππα: νούμερο δεν έχει πει ο νεαρός ηθοποιός, αλλά είναι fan του... ομαδικού σεξ, καθώς... μέχρι 5 είναι σχέση!
Με λίγα λόγια, αν ο Τόμας κάνει 10 ομαδικά, να 'σου η 50άρα σε μία καθισιά!

Για το τέλος σου άφησα τον βασικό αντίπαλο του Τατσόπουλου, τον Γιώργο Χειμωνέτο ντε! «Υπολόγισε είκοσι πέντε χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο», δήλωσε ο ποδηλάτης, ο οποίος σε άλλη συνέντευξη ανέβασε τον πήχη στις... 1.500!

Βάλε στους παραπάνω τον Πέτρο Τατσόπουλο, που έχει πηδήξει την μισή Αθήνα όπως χαρακτηριστικά είπε, και πες μου πού πας εσύ ο «κοινός θνητός»! Εδώ παιδάκι μου μιλάμε για... ρέκορντμεν!