Ανήμερα των «Ευχαριστιιών» βρήκαν ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους, ο πρώην της Halle Berry, Gabriel Aubry, με τον νυν σύντροφο της, Olivier Martinez.

Ο Aubry, που είναι και ο πατέρας (της κορούλας της Halle Berry) Nahla, πέρασε από το σπίτι της ηθοποιού για ν΄αφήσει το παιδί του.

Ωστόσο, με το που συνάντησε τον Martinez, τα αίματα δεν άργησαν ν΄ανάψουν.

1.jpg
Ο πρώην, έριξε πρώτος μια μπουνιά στον νυν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πλακώνονται άγρια και να παλεύουν στο πάτωμα.

Και οι δυο τους, κατέληξαν στ�� νοσοκομείο με τραύματα, ενώ ο Aubry, συνελήφθη, με την εγγύηση του ν΄αγγίζει τα 20.000 δολάρια ώστε ν΄ αφεθεί ελεύθερος.

2.jpg
Την ίδια στιγμή, η Berry, πήρε και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου και πατέρα του παιδιού της, απαγορεύοντας του να πλησιάζει την ίδια, τον Martinez και τη Nahla, στα 100 μέτρα!

Όλα λένε πως ξεκίνησαν, όταν ο Martinez, απευθύνθηκε στον Aubry, λέγοντας του πως «πρέπει να μετακομίσουμε», αναφερόμενος στην επιθυμία του ζευγαριού να μείνει στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει τεράστια διαμάχη ανάμεσα σε Berry και Aubry, την οποία κέρδισε ο πρώην, μιας ��αι το δικαστήριο της το απαγόρευσε.

3.JPG
Μετά τον καυγά, η 46χρονη ηθοποιός, εθεάθη να κρατά αγκαλιά την κορούλα της, εμφανώς αγχωμένη, προβληματισμένη και στεναχωρημένη.

4.jpg